نان محلی قره چمن – نزیک یا فطیر!

امروز عکس های یکی از نان های سنتی و فوق العاده خوشمزه قره چمن رو براتون گذاشتیم که اسمش نزیک میباشد.
البته جدیدا” نوع صنعتی این نان به اسم فطیر تولید میشه که اونم خوشمزه ست ولی این کجا و آن کجا!

این نان از آرد گندم درست میشه و درون اون آردی که با روغن تفت داده شده میریزند و روی نان رو هم آغشته به مایعی که از ماست و زردچوبه درست شده می کنند و در تنور می گذارند! البته در فر هم میشه گذاشتش!

 

برای دیدن آموزش تهیه فطیر سنتی آزربایجان کلیک کنید!

 

غذاهای سنتی قره چمن غذاهای سنتی آذربایجان نان سنتی نان محلی نزیک فطیر سایت قره چمن عکسهای قره چمن غذاهای سنتی قره چمن غذاهای سنتی آذربایجان نان سنتی نان محلی نزیک فطیر سایت قره چمن عکسهای قره چمن غذاهای سنتی قره چمن غذاهای سنتی آذربایجان نان سنتی نان محلی نزیک فطیر سایت قره چمن عکسهای قره چمن غذاهای سنتی قره چمن غذاهای سنتی آذربایجان نان سنتی نان محلی نزیک فطیر سایت قره چمن عکسهای قره چمن

 

 برای دیدن همه ی عکسهای غذاهای قره چمن کلیک کنید!

 

برای ورود به کانال تلگرام سایت قره چمن کلیک کنید!

2 نظر ها

  1. ممنون بابت معرفی این نان خوشمزه. میشه لطفا دستور تهیه خمیر این نان رو به اشتراک بگذارید.

    با تشکر فراوان

پاسخ دادن

نکات : آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.