طرز تهیه ی تورشیل آش

برای دیدن عکسهای تورشیل آش اینجا کلیک کنید!

۱ کیلو گیلدیک
۱ لیوان نخود و یک لیوان لوبیا
۲ لیوان زرد آلو خشک(بهتره یک لیوان برگه ی زرد آلو باشه و یک لیوان زرد آلو خشک)
۲ لیوان گوجه سبز خشک (اگه بخواهید زیاد ترش نباشه یک لیوان از این دو لیوان رو آلو خشک بریزید)
۱ استکان برنج
نیم کیلو پیاز ریز
نیم کبلو پیاز چه
حدود دویست گرم سبزی کوهی(اگه نبود سبزی آش معمولی)
آب قلم یک لیتر
نمک به مقدار لازم
پیاز داغ یک پیاله
رشته آش ۲۰۰ گرم
ابتدا برای درست کردن آب گیلدیک ، کیلدیک ها را حدود دو – سه ساعت در آب میپزیم و بعد از ان که خنک شد از صافی ردش می کنیم تا دونه هاش جدا بشه و آبش بمونه بعد یک بار اهم از الک ردش میکنیم که پرز های گیلدیک هم از آبش جدا بشه
آب گیلدیک را کنار می گذاریم
بعد نخود و لوبیا را که از شب قبل خیس کرده ایم رو با مقداری آب قلم یا پیاز داغ می پزیم و اینها رو هم کنار میگذاریم.
طرز تهیه ی اش گیلدیک
پیاز داغ و آب قلم و برنج و سبزی و پیازچه خورد شده و پیاز کوچک درسته(اگه پیاز بزرگ بود چهار قسمتش میکنیم) با مقداری آب و کمی نمک میپزیم بعد آلو و زرد آلو خشک رو که از قبل خیس کرده بودیم و نخود و لوبیا را به آن اضافه می کنیم بعد از حدود ده – پانزده دقیقه آب گیلدیک رو اضافه می کنیم (توجه شود که آبی که از قبل به آش ریختیم نباید انقدر زیاد باشد که آش خیلی رقیق بشه)
بعد از اینکه آش جا افتاد رشته ی آش را به آن اضافه می کنیم
در ضمن بعضی ها دوست دارند که این آش شیرین باشه ولی بعضی ها هم دوست دارند که ترش باشه اگه دوست داشتین شیرین باشه در پایان به آش مقداری شکر هم اضافه می کنید.
در پایان باید بگم که تهیه ی این اش نیاز به تجربه و دقت زیادی داره امیدوارم از خوردنش لذت ببرید و اگر سوالی بود باز می توانید با ما تماس بگیرید.

 

 برای دیدن همه ی عکسهای غذاهای قره چمن کلیک کنید!

 

برای ورود به کانال تلگرام سایت قره چمن کلیک کنید!

 

 

یک نظر

  1. از باز دید این سایت بی نهایت خوش حال شدم واقعان دم شما همشهرها گرم

پاسخ دادن

نکات : آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.