امروز عکس های یکی از نان های سنتی و فوق العاده خوشمزه قره چمن رو براتون گذاشتیم که اسمش نزیک میباشد.
البته جدیدا” نوع صنعتی این نان به اسم فطیر تولید میشه که اونم خوشمزه ست ولی این کجا و آن کجا!
این نان از آرد گندم درست میشه و درون اون آردی که با روغن تفت داده شده میریزند و روی نان رو هم آغشته به مایعی که از ماست و زردچوبه درست شده می کنند و در تنور می گذارند! البته در فر هم میشه گذاشتش!
برای دیدن آموزش تهیه فطیر سنتی آزربایجان کلیک کنید!
ممنون بابت معرفی این نان خوشمزه. میشه لطفا دستور تهیه خمیر این نان رو به اشتراک بگذارید.
با تشکر فراوان
چشم