امروز عکس یه سری دیگه از مجموعه غذاهای محلی قره چمن رو میخواهیم براتون بزاریم امیدوارم که خوشتون بیاد! نوبت هر چی هم که باشه نوبت میرسه به غذای خوشمزه و پر طرفدار :
“قاطیق شورباسی”.
این غذا یکی از پر طرفدار ترین غذاهای محلیه قره چمن هست که با مواد بسیار ساده درست میشه و همچنین خیلی زود آماده میشه.
مواد لازم برای پخت این غذا عبارت است از: آویشن، آب، آرد، پیاز داغ، تخم مرغ، نمک، زردچوبه، فلفل و ماست که این ماست رو موقع خوردن غذا بهش اضافه میکنند. اینم دو تا عکس از این غذای پر طرفدار:
وقتی قاطیق شورباسی آماده خوردن شد آنرا در کاسه میریزند و به مقدار کافی به اون ماست اضافه میکنند مثل عکس زیر و بعد توش نان تیلیت میکنند و میل می کنند. نوش جان
قاطیق شورباسی گفتم یاد یه خاطره افتادم که بزارید براتون بگم:
معمولا اکثر قره چمنی ها فصل بهار که میشه برای چیدن سبزی کوهی و همچنین همین آویشنبه ارتفاعات شمال تهران میرن. یه روزی از این روزا ما هم رفته بودیم آویشن بیاریم که یه خانوم محلی وقتی دید که ما داریم آویشن میچینیم از یکی از رفقای اکیپ ما پرسید شما اینا رو برا چی میچینید؟ این دوست ما هم گفت: ما اینا رو میچینیم و باهاش آبگوشت درست میکنیم البته تو این آبگوشت گوشت نمیریزیما! (ایشون تقصیری نداشتا اشتباهش فقط این بود که قاطیق شورباسی رو تحت الفظی ترجمه کرده بود!)
قیافه ی اون خانوم:::
کل اکیپ:::
من :::